Peminat Misteri

Tuesday, 18 February 2014

Throwback | Aku dan Kau |

Assalamualaikum | Hai | Peace yo 

Fuh . Fuh  Fuh . Labah-2 pun dah buat sarang kat blog aku ni . -_- .What a sad story .
Berhabuk gila dah blog aku ni kan . Tak sempat nak sapu . Ke mana entah menghilangnya tukang sapu yang aku upah tu .

Hmm . Its about Friends . Kenapa aku rasa janggal sangat eh dengan kau ? Well , no one can answer the question . Maybe sebab aku . Maybe sebab kau . No one knows . -_-

And now , kau dah ada hidup sendiri . And same goes here . Kau dengan cara kau . Aku dengan cara aku . Takde apa yang related between us anymore . Just a little memory . * Mungkin kau lupa . But aku tak pernah lupa . I've always say this , Once we've friends forever we friends . Tapi since keadaan dah jadi macam tu , i've throw that quote from my mind . Just let the time be . And we'll see what happen . 

Thanks kawan For this SWEET Memory :'(

Thats All | Thanks for reading my post | Assalamualaikum . -_-




3 comments:

Kisah Si Dairy said...

sweetnya...

Sieyzu said...

Haha Sweet ? Kawan pompuan la -_-

Anonymous said...

kawan 1 kelas tu ke? :D