Peminat Misteri

Friday, 18 May 2012

chemistry between me + you are strong !




dah , tak nak cakap banyak .
from da topic i know u can understand it .

psst , actually its not about feeling !

aku tulis entry nih special ntuk subjek yang aku minat gila-2 !
and op course dah ta de subjek lain kalau bukan 
ADDMATH

ntah lah , nape pelik sangat subjek yang aku minat .
kalau orang lain dah panggil KILLER SUBJEK dah .
but tu bukan bagi aku .
tu subjek yang paling aku minat .
sampai tak sabar-2 nak exam addmath !
hari selasa nih la exam addmath .

#hope i can achieve da best result for this subject .
and can get better than pkbs 1 ( 91% )

but da problem now is 
asal aku nak study kimia jew ,
aku ambik buku addmath ,
tu lah , chemistry aku n addmath too strong !
nothing can separate us ! ahahaha
okey lah tu jew lah untuk entry kali nih .

hey readers , before tekan exit untuk blog aku nih ,
doa lah eh kat aku jugak 
biar aku boley result yang okey dari pkbs 1



2 comments:

acai - sukak - oat - crunch ! said...

hoho . anda bgus . blik jek trus mengadap buku . ak ? blik jek trus bukak laptop . main games . hehe . dunia kita berbeza . wakaka ,, :DD

aNis said...

hahaha . sungguh berbeza sekali der ! aku nak main game ? haram ! hahaha . tak minat lah .