Peminat Misteri

Saturday, 17 November 2012

Aku kecewa dengan kau !

hye , lama kan aku xupdate blog ni ?
err , actualy papa baru jer byr wireless .
n 1 ag , aku bzy ng last-year-exam yg pntng tuk tntukan TOV aku next year .
em , bnyk gila da story yg brsrang dalam kpala aku ni .
tggu nk luah kat kau jer.
Em , KAWAN ?
besar kan maksud dia ?
kawan dan sahabat ?
berbeza ke ?
entah , bagi aku besar sgt prbezaan dia .
aku ad ramai kawan .
tapi aku ad berapa org je sahabat yg btul-II faham prasaan n jiwa aku .
yg lain , em .. HAMPEH !
susah kan nak jaga hati orang ?
bila kita da jaga hati dia , tp kenapa org tu xpnah pun cuba nak faham hati kita ?
cuba nak jaga hati kita ?? walaupun sikit ?
em , tanpa kau sedari , kau sendiri yg telah membina jurang antara kita .
persahabatan yg selama ini kita bina hancur berderai ..
seperti kaca yang jatuh terhempas ke lantai 
xmgkin dapat disambung kembali .
mgkin kita boley still kawan .
TAPI xmgkin sama mcm dulu .
jurang antara kita yg kau cipta da smakin besar ..
kau khianati persahabatan kita ,,
WHY ??
semakin lama aku semakin xfaham dgn prngai kau ..
weird !
tu jer prkataan yg aku boleyy cakap .
kau da 99% berubah .
kau pinggirkan aku .
kau buang aku macam sampah yg xde nilai pom !
teruk sgt ke aku di mata kau ??
apa ? salah ke kalau aku ni seorang yg NERD ? 
OBEY da rules ? Is it wrongg ?
Em , mgkin kau betul .
aku nih coward !
xberani lggar disiplin .
xberani bwk bnda haram ; telefon , kat sekolah .
And , aku xlayak kwn dgn kau .
thats what you want right ??
HUH , xsgka rendah nya nilai persahabatan kita di mata kau !
Aku kecewa dgn kau !

4 comments:

fLuFF FArAH said...

this is da rite place untuk kau luah . at least org tau , ape prasaan kau . :)

sieyzu eiyka said...

Yes , mgkin .

Payeh Kuced said...

lama tak menulis :)

welcome back :D

quite emotional for the first coming back entry ...

sieyzu eiyka said...

haha . thanks . err , mgkin dah lama beku dan baru nak dicairkan semula . hee .