Peminat Misteri

Tuesday, 25 December 2012

1 . 2 . 3 . Snap ! >.< Ohsem .

Assalamualaikum | Haii . =,=

Cakap pasal ' ambik gambar ' siapa yang tak pernah kan ? okai , angkat kaki ke atas kepala ke bawah . Ala , tak perlu tipu lha . Mesti pernah walaupun hanya sekali sorang . Tu , Kad pengenalan ko ? bukan namanya ambik gambar ke masa nak buad I/C tu ? Walawehh , semua orang sama jer .

1 . 2. 3 . Snap ! Okai , kalau betul-II snap takpe . Buad nya salah tekan record ? Muahaha . Tak ke kasihan ? Siapa pernah kena camni ? rasa macam lucu pun ada . Kita dah senyum sampai ke telinga , tapi alih-II dia salah tekan video .


1 . 2 . 3 . SNAP ! 


7 comments:

kopi pasta said...

cantiknyaaaaaaa fire extingusher yg kaler biru kat belakang ko tu. sama kaler dgn baju ko...haha

baby comel said...

hehehe, dah elok2 posing tiba2 dia snap & result dia alahai.. mata tertutup plk dah.. sabar jelah, kita salu camtu =)

Encik H said...

cantiknya dinding iat belakang tu..putih jer..suci..hahaha

Payeh Kuced said...

ni cermin kat aras cempaka ke? hehehehe.. aku syak gambar ni bertujuan untuk promote baju official DP? tapi sayang tak nampak lambang DP tu.. huhu.. i miss kolej laa.. rindu nak lepak2...

Farah Najwa said...

t-shirt aku dah hilang ah

ermm,, xsabar pulak nak pegi ostel.
aku geram kalau kite stanby nak ambik gambar, die pegi buat video. malu tak terkata.

kinara kinatara said...

huhu..selalu terjadiu kat kinja..:)

hazwan hairy said...

penah..haha :p