Peminat Misteri

Thursday, 13 December 2012

Itu Satu Cabaran Bagiku .=.=

Assalamualaikum | Hai , Korang sehad x ?

Kasihan kan Malaysia dalam perlawanan bola dengan Thailand tadi . Memang nampak sangad referee tu berat sebelah . Asyik bagi kad kuning jer kat pemain Malaysia . Tapi kalau tiba masa pemain Thai yang buad salah , even depan mata pom boleh dia buad xnmpak . Macam mana orang macam ni boleh jadi referee . Cam xadil jer bagi Malaysia . However , Malaysia dah buad yang terbaiikk ! Kekalahan ni bukan salah Malaysia . We're proud of u all .

Err , bukan nak story pasal ni pun actualy . Haa , korang tau apa itu ETR ? Expected Target Result  . Result yang cikgu target untuk exam next year berdasarkan result Exam Akhir Tahun . Okay , aku xnak hurai panjang pun pasal ETR ni . Bukan nak baca satu-II kat korang pun . Muahaha . Aku just nak focus untuk 1 subjek jer . My favourite subjek , ADDMATH .

Mahu nya x terkejut aku tengok ETR aku subjek ADM , cikgu bagi 99% . Means 1 soalan jer aku kena salah . Muahaha . Hebakk sangad ke Anis Zulaikha ni nak capai ETR tu . Boleh cipta rekod lah aku kalau dapat capai markah yang cikgu target tu . =D .

Okay , Bagi aku tu satu cabaran yang mesti aku sahut . Aku pantang pada cabaran . InsyaALLAH aku akan berusaha untuk capai ETR tu & cuba untuk tidak menghampakan harapan cikgu ! =.= .

P/s : Result akhir tahun baru sampai tadi . Alhamdulillah aku dapat 9A , 2B . Semoga dapat tingkatkan lagi prestasi aku untuk tahun depan . AMIN . =D


9 comments:

fLuFF FArAH said...

addmath tinggi tuh kih3..
kau boleh. aku yakin..

ha'a la.. aku nanges tau bila pemain kita tuh boleh kad merah. emo sesangat!
referee tu mmg kene tambak dengan besi la..

sieyzu eiyka said...

Kua-II . InsyaALLAH boleii . mg doa lah jugak kat aku weh . =D

Aku xnanges . Tapi memang emo gila lha tgok bola semalam . Bising 1 umahh nak marah kat reff tu . Kaau lah ada muka dy depan mata aku , Nak je aku tumbuk-II . haha .

kopi pasta said...

fuyooo subjek feveret ADD math? so kiranya MOD math tu senang celah gigi jer la...hihi mantap2x..11 subjek? rasanya time spm dulu, ak pon ambik 11 jugak..hg aliran sains, ambik subjek apa yg extra?

sieyzu eiyka said...

Haha . Bolehh lha nak cakap celah gigi pun . Memang kepala hotak aku lebih kot pengiraan siked . =.= . Aku amk aliran sains tulen agama . AKu xamk PAI . aku amk ARAB , SYARIAH ISLAM , QURAN SUNNAH .

ejulz said...

betul3.. ref berat sebelah.

join kalau sudi k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

kopi pasta said...

oh okayy. ak dh nmpak dh hala tuju hg nnt. nk p mesir ambik medik ka nnt bila dh score insyaALLAH smua A tu?

sieyzu eiyka said...

No-II , langkah mayat aku dulu . Haha . Aku xminat medik lha . BIO tu musuh ketat aku . Aku plan nak g UIA jer . N mgkin xambk course yg berkaitan dgn BIO . Haha . :P

sieyzu eiyka said...

Reff tu memang nak kena . Kua-II . InsyaALLAH kalau ada kelapangan . :)

Cik Lady :) said...

alhamdulillah, sangat hebat :D