Peminat Misteri

Friday, 28 December 2012

Its Time To Go . OFF Blog to Hostel

Assalamualaikum | Haii >.<

Weh weh , masih sempat ag kan aku menulis 1 entry . Hee , pagi nih aku dah perlu check in hostel . Err , sekolah lambat lagi bukan ? Asal yang rajin bebenor minah ni pergi awal hostel ? Ha , actualy aku MPK . Heh ? Gpe tuhh ? MPK means Majlis Pimpinan Kolej . Lebih kurang pengawas asrama lah . Coz tu aku kena check in awal .

Standard kalau aku pergi hostel , 2 minggu sekali baru balik ., Means , aku tak boleii on blog dalam tempoh tu . Kepada blogger yang rajin singgah kat blog aku ni , thanks sesangad eh . T aku belanja coklat . Muahaha . Ringan kan tangan anda untuk mengomen entry-II ku oky .  Dun worry , aku akan lawat blog korang balik .

Till then . Kbai . Selamat Berblogging . >.<

14 comments:

Encik H said...

owhh..ingatkan MPK tu Majlis Perbandaran Kuantan..baru nak ajak minum skjp lagi..:p

Anis Eiyka said...

Haha. Hri tu aku p kangar , Nampak signboard MPK . Majlis perbandaran kangar . hahaha .

Farah Najwa said...

jage diri leklok ah kat sane.
lau ade 'org' kacau, panggil bomba.

Azwar Syuhada said...

cepatnya balik ,.. Good luck spm next years right?? ..Dan selamat tahun baru.. >_<

Payeh Kuced said...

MPK, jgn rampas fone aku tau :)

Farah Najwa said...

kau patut cakap benda tu kat unit disiplin payehh...

Hans said...

selamat kembali ke sekolah :-)

kinara kinatara said...

ok dik..blajar rerajin ya:)

Hatimi Tahirruddin said...

oooh kena balik hostel awal ye...hehe selamat bersekolah...

Yasmin Aris said...

MPK jgn buli bebudak ye. haha :D
smoge cepat2 balek:P

hazwan hairy said...

selamat kembalii ke sekolah n hepy new year...hehe

HanaNabihah said...

wow MPK. mesti pelajar terbaik ni. hehe~ Selamat belajar =)

izuAN-DP said...

x jgak, lam ramai2 ada jgk yg x baik.. biase la tu, dk mane2 pn msty ade camtu

Nisa Hussin said...

belajar rajin2 hehe