Peminat Misteri

Sunday, 2 December 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Assalamualaikum | :D


Haa . Kalau rasa beminat jugak nak join ,
tekan je SINI .

P/s : Tarikh tutup 12/12/2012

12 comments:

fLuFF FArAH said...

aduuu. nice header..
ekceli , kalau aku bukak blog kau , mmg terus je mata aku nih nampak header kau yg mcm2 gaya tuu..

terbit rasa cemburu di hati kerana diri ini tidak bida melakukann sedemikian rupa.

aku tak reti !!

mungkin satu peningkatan la blog aku bertukar wajah sebba tu je yang aku mampu n reti buat. haha

n , gabungan putih pink mmg ohsome ! aku suka kaler ni that;s why dulu blog aku ade aura pink.
pink really suit u i guess..

n , one more ! thanks for the bloglist tu. aku ta reti jugak nak buat app tu. maaf la blog kalian tidak dapat disenarai pendekkan dalam blog aku. haha

:D

sieyzu eiyka said...

Haha . Thanks wa . Err , tindakan luar sedar ekcely time buad header . ikut suka hati tulis jer. haha . Err , mgkin mg ad kelebihan kot laen . Btw , Nok suh aku buad pom sokeyy . :D . Err , why its suit me ? Aku feminin sgt mgkin ? Haha . Ouke most wc . No hal lha wa , Huhu . Sokey , aku xkesah pun . ;)

hazwan hairy said...

terima kasih sbb sudi join contestt ni..all the best tuk anda :-)

sieyzu eiyka said...

Most wc . Thanks balik utk awk . :D

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said...

Salam azwa datang terjah dari segmen yang sama . Good luck !! >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

snrai peserta dh keluar tau alert ea...

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html