Peminat Misteri

Wednesday, 19 December 2012

Akhirnya . . .

Assalamualaikum | Salam 1 Malaysia korang . ;)

First , Aku nak ucap thanks sesangat kat Encik Random.org & Penganjur contest , Encik HH . Tak sangka aku bernasib baik kali ni . Ni lah satu-II nya contest yg aku join dalam cuti sekolah ni . Sebenarnya aku nak jugak masuk contest/segmen/giveaway yang lain tu , tapi bila aku tgok tarikh tutup tu lebih pada 29/12/12 . niat aku terbantut . Kebanyakan contest/segmen/giveaway tu tamat 30/12/12 atau 31/12/12 . Aku takut tak sempat nak tengok keputusan tu je cause 29/12/12 aku dah perlu check in asrama . :( . Tapi Alhamdulillah , walaupun 1 ni jer contest yg aku join aku bernasib baik . =.= .  Once again , thanks HH . Tapi aku harap kalendar tu sampai depan rumah aku before aku g asrama . Huhu .


Kelmarin sebaik jer sampai kat rumah kezin aku di Perlis , aku terus buka blog untuk tengok keputusan contest tu . * dengan hati dup dap dup dap . 


P/s : Perjalanan ke Perlis memang banyak ujian & cabaran .  Kereta rosak lah . Dah berapa kali terpaksa berhenti di bahu jalan . 

P/s II : Pengalaman yang memalukan , aku , kak & kezin tersalah masuk tandas lelaki di hentian rehat . Muiahaha . Untung xramai orang laki masa tu . :P



6 comments:

Payeh Kuced said...

salah masuk tandas laki? wehheee.. best tuu.... hahahahaha

kiranya lepas daftar skola tu, terus check in hostel? nak mintak tolong boleh tak? nanti kalo free, text aku ehh...

hazwan hairy said...

yehhh!! tahniah...tggu kalender smpai na..mggu dpn hh pos...

hananhadila said...

tahniah ! hanan pun menang , kakak hanan pun menang . alhamdulillahh :D

fLuFF FArAH said...

acano rupo tandas laki uh bro ?
kih3..

tahniah la. walaupun aku tatau contest ape. aku jakun sikitt..

Nisa Hussin said...

tahniah adik :D

kinara kinatara said...

wah tahniah yaaa:)