Peminat Misteri

Wednesday, 5 December 2012

HEADER for NAJWA

Assalamualaikum | Err , Nytez readers !

Dear Najwa ,
Header nih untuk kau . Dan Entry nih pun khas untuk kau . Kua-II .
Nah Hamek kau .


Sebarang pembaikpulihan / ketidakpuasan hati , sila komen dibawah yerr . :D

P/s : Selamat mengEDIT blog . 

Thats All . Kbaii . Assalamualaikum .

19 comments:

fLuFF FArAH said...

eh2.. cantikk la !!
xseko pulok aku jadi gini.. wakakaka

temkiu2.. aku hargai sesaangat n terharu...
nk edit gano nih ?
mohon panduan.. !

sieyzu eiyka said...

Okay wa . First click kat gambar & save , dah siap save gmbar tu , tengok tuto nih . bukak link kat bawah . :

http://www.lyssasecret.com/2011/10/tutorial-masukkan-header-ke-dalam-blog.html#.UL9tpeRJ7LY

kalu xpaham ag , tny aku balik okeii .

fLuFF FArAH said...

hehe.. oke2! dah siap dah tu . thanks eiyka,,
ade entry untuk kau .

Payeh Kuced said...

nok jugok header :(

محمد رازيق said...

owh. eyka yang buat header tuk najwa.. cantik n kreatif. keep it up :)

sieyzu eiyka said...

text aku payeh . Aku sedia terima tempahan . Tanpa bayaran . :D . Haha .

sieyzu eiyka said...

Huhu . Buad suka-II jer . Thanks btw . :D

sieyzu eiyka said...

Hee , Most wc wa . :D

fLuFF FArAH said...

eiyka,, kreativiti kau terserlah . :D

fLuFF FArAH said...

payeh jeles. header kau dah bagus ape.. tamak ! :p

man said...

Lawa lah..hehehe..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

sieyzu eiyka said...

Haha . Dia blogger hebakk . xlaweii kito . :P

sieyzu eiyka said...

Haha . Aku tak sekreatif KIR lha wa . Kua-II . :D

sieyzu eiyka said...

Haha . Thanks Btw .:D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pergh.. buat guna apa nie... mmg awesome.

sieyzu eiyka said...

Guna photoscape . Then transparentkan guna gimp . :D

kopi pasta said...

ramai yg puji, tp klu ak nk kutuk boleh? muahahahaha

kopi pasta said...

dh pergi usya dh blog dia..hurmm header tu mmg cantik tp di sebabkan background blog dia yg gelap buatkan header tu mcm tengelam sbb tulisan kat header tu pon gelap jugak..pandangan ak la. bukan nk main kritik menkhinzir buta jer sbb ak ni ske tgk blog yg cantik...

sieyzu eiyka said...

Oh yeah . Aku suka org brtrus terang macam ko . Muahaha . Act , lebih baik kritik dari puji , rite ? boleii baiki dgn lbih baik ag .

Thanks btw , Sudi jgk ko puji header buatan aku . Haha . Err , aku dah gtau pun dy , memang xmasuk dgn bg blog dy header aku buad tu . Jadi malap & nmpak xcantik . Tapi dy ckp xmao da tkar bg . Nothing i can do , juz smile . Kua-II .

Thanks for da opinion Btw . Blog aku acano ? Komen lha jgk . Aku suka org komen blog aku . :P